4

Divje, divje, divje. Tele danski dečki so čist zmešni, nama pa ne dogaja nič manj. Skačeva, pleševa, zvijava se po plesišču. Iz zvočnikov se zasliši You can leave your hat on. Dančki znorijo. Poskačejo na oder in se začnejo slačit. Paša za ženske oči! Škoda, ker je pesmi prehitro konec! Naslonim se na steklo dj-eve kabine. Samo trenutek potrebujem. Kar naenkrat nekdo butne po steklu. Kako se ustrašim! Dj pa umira od smeha. Naj mu bo. Sklonim se k njemu in mu rečem, da naj mi vsaj glasbeno željo izpolni. Neverjetno, želja se mi izpolni takoj! Iz zvočnikov začne vpit Rihanna s svojim dežnikom. Vsi se razmetavamo po plesišču in deremo. Ko je že skoraj konec, dobim idejo, da bi skočla v objrm Tini in da bi skupaj odpeli konec. No ja, zamisel dobra, realizacija pa malo slabša. namesto v njen objem, zgrmim po tleh. Pogledam okoli, Tina umira od smeha. Kar naenkrat se od nekod prikradejo roke, ki me dvignejo. Oh, poglej, kako prijazen Danček. Pa kar ne spusti ne in ne spusti me. Pogledam desno, Tina že v objemu drugega Dančka. Kaj mi torej drugega preostane? Malo ga objamem, malo se mu nasmiham, malo ga grizljam. Ah, ta vodka, vodka, kaj si ti naredila iz nas? Zmešani smo, ustavi nas samo konec noči. Kar naenkrat je ura preveč, da bi še lahko vztrajali. Mi dve pa bi radi odšli preden po naju pride Johnny. Zahvaliva se Dančkoma za prijetne trenutke in odpeketava. Na mizi zagledam super kozarček za vino in se v trenutku odločim, da nekaj pa res rabim za spomin iz tega super kluba. Dam ga v torbo in odhitim za Tino.

Pot domov se vleče. Daleč, daleč je še topla postelja. Komaj še gledam, v roki držim kozarce, ki ga čuvam na vso moč. Trudim se pogovarjat, a mi ne uspeva najbolje. Besede se mi zatikajo, ni prave volje. Spala bi. Trenutek nezbranosti in kozarec se razbije na tisoč koščkov. Spustim krik. Kako je to možno? Samo majhen trk ob obesek na verižici pa je šel. Spomin se je razbil. Izgleda, da ni bilo usojeno.

V posteljo se preprosto zgrudiva. Bila je naporna noč. Lepa, divja, ampak naporna. Spanje, spanje, kako je super zaspat. Sanjam, da me nekaj špika. Nekdo me bocka. V šoku se zbudim. Na najini postelji pa mali Jeppe cel nasmejan. On bi se igral! Prinesel je žogica, mi dve pa še glave ne moreva vzdignit. Ampak če si otrok nekaj želi, kaj pa moreš. Celo dopolne se igrava z njim, kako je simpatičen.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s