Chuck Norris, we need you!

Odkrito priznam. Slabo mi je. Za bruhat slabo. Slabo ob misli, kaj nas čaka. Ob misli, kaj sem videla v teh soočanjih do zdaj. Tole naj bi bil cvet naše politike. Te bi nas naj rešili in iz nas spet naredili Švico. Pa skupi niso vredni, da bi jih sploh povohal, kaj šele dali na kakšno mesto. Slabo mi je ratal ob vas, razumete, slabo. Enga ni, da bi lahko rekla evo, tale je pa sposoben, temu je za zaupat, tale nas bo rešu. Enga ni. Vsi majo tok dreka na glavi, da smrdi od njih. Enga normalnega, to je vse, kar prosim. A ga ni. Stojijo tam in nam prodajajo iste floskule, ki jih slišimo vsakič. Pa si malo zmajujejo z glavo, malo pomigujejo, malo se nasmihajo, kažejo faking grafe, ki nikogar ne zanimajo, obljubljajo in se hvalijo. Pa koga vi zezate. Boli vas, kaj bo z našo Slovenijo, sej vam gre dobro. Mal dinarčkov še dobite, bote lahko spet vlagal v bogvekaj in kupval stanovanja, podjetja in orožje. Vam je vseen, fajn vam je bit na oblasti, to je pa tud vse. Ne spomnim se, kdaj je blo od vas nazadnje kej koristi in ne vem, zakaj bi zdaj optimistično verjela, da bo kej drugače. Še najboljše bi bilo, da vsi skupaj date tiste nagrabljene milijarde na kup, kupte nam Slovencem en otok v Tihem oceanu, mi pičimo tja, vi se pa igrajte s to našo državo. Pa pokličte, ko bote konc, da preverimo, kako je šlo. Mislim, sram me je. Sram, da bo en izmed teh zmagal, da nas bo vodil in predstavljal svetu. Sram me je, da govorijo o novih delovnih mestih, a se jim še sanja ne, kaj se dogaja. Ne vejo, kako dolgo mladi iščejo službe in kaj vse to vleče za sabo. Naj pridejo mal pogledat k nam v službo, poslušat žalostne zgodbe delavk v podjetju, čigar lastniki so na lestvici najbogatejših Slovencev in ki jim država izdatno pomaga s finančnimi prilivi, delavce pa nategujejo s pogodbami za en mesec in minimalnimi plačami. Evo, pridte, da se vam mama dveh šoloobveznih otrok zjoče na ramah. Se boste potem še smejali. Polni idej, nasvetov in načrtov za prihodnost, my ass. Na bruhanje mi greste vsi po vrsti. Še bolj na bruhanje mi pa gre tista armada sds volivcev, ki bojo za trenutek potegnal svoje glave iz Janšine riti in šli volit za njega, kot to počnejo že zadnjih sto let. Poslušite ga enkrat, no, pa začnite s svojo glavo mislt, ljudje zahojeni. Kaj ko bi se raje enkrat zmenili pa bojkotiramo vse skupaj? Pa sej jih ne rabimo. Poglejmo Belgijo, poglejte, kako jim super gre pa so že ohoho časa brez vlade. Da se, dejmo še mi! Dejmo raj prespat dan odločitve, ker če bo po pričakovanjih, se jaz raje sploh ne bi zbudila.

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

2 Responses to Chuck Norris, we need you!

 1. T. pravi:

  Oni vladajo po principu ima se,može se – sej veš kak to gre, posebej v državni upravi, ko se zapravlja za bv stvari in ti gre na bruhanje..
  Belgija je sicer po 500nekaj dneh zdaj dobla vlado. 🙂 ampak mislim, da jim ne bo zaradi tega nič boljše.
  Drugače pa ja… kaj če bi se mi res na en otok poslali, oni se pa naj igrajo monopoli s to Slovenijo. Kaj dosti itak ne bo več za zgubiti (razen ozemlja), ko je itak že čist bankrotirala.

 2. frutina pravi:

  hehe sm vidla glih dans za belgijo, sam se že organizirajo protesti, bravo belgijci, ne se dat!
  e, točn tak, monopoly se igrajo, pa pozabljajo, da se v bistvu igrajo s človeškimi življenji!

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s