White Lies na Dunaju

Koncerti so vedno fajn zadeva, če pa to vključuje še sprehajanje po Dunaju, pa toliko bolje. Prejšnji teden so se na Dunaju ustavili White Lies in ker je njihov album eden izmed mojih najbolj poslušanih albumov zadnjega leta, bi bil greh jih it ne poslušat.

img288Bila sem že na koncertu White Lies. Bilo je to v Kino Šiška (btw kaj se dogaja z njimi? to jesen je prava poplava manjših bendov na turneji, ki bi odlično pasali tja, oni pa nič) par let nazaj, ko so White Lies komaj izdali svoj odličen prvenec. Sam koncert je bil sicer ok, ampak kar sem si najbolj zapomnila je bilo, da pevec skoraj ni spregovoril. Ni bilo nikakršne komunikacije z občinstvom, razen obeveznega hvala po koncu vsake pesmi. Zdel se mi je nesproščen in nesamozavesten. Dejansko je na odru stal kot drevo. Ampak takrat so šele začenjali, mogoče je bila stvar v pomanjkanju izkušenj.

img290 img289Upala sem, da bodo na Dunaju bolj živahni. Da se bo nekaj kilometrine poznalo in da bo koncert zabaven. In je tudi bil! V bistvu sta bila koncerta kot noč in dan. Kot da bi na odru gledala drugega človeka. Sproščenega, zabavnega, zgovornega peva. Lepo je, ko se skupina na odru zabava toliko kot ljudje pod odrom. Takrat je to pravi koncert. Harry, pevec, ima sicer super glas, glasba je še vedno super. Dramatična, a hkrati optimistična. In pesmi, ki ti hodijo po glavi še cel teden.

img291 img293Všeč so mi takšni manjši koncerti. Se mi zdi, da pride vzdušje še toliko bolj do izraza. In toliko bolj, če si v prvi vrsti. Napeli in naplesali smo se, če pa pridejo kdaj spet v bližino, bom pa spet tam. Če so pa fajn.

img292

Advertisements
This entry was posted in Mjuziq and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to White Lies na Dunaju

  1. miran pravi:

    Ampak tele fotke so pa fenomenalno izpadle! Sploh ta zadnja je čist zmagovalna. 🙂

  2. Pingback: Med hribi in morjem | frue's here

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s