S prijatelji pod macesni – Viševnik

Dnevi so vedno krajši, zato je potrebno lepe dneve izkoristiti. In ko te nekdo oktobra povabi na Viševnik, ne ni pravi odgovor. Zakaj? Rumeni macesni! Mogoče smo bile celo prehitro na Pokljuki, zato se oblaki še niso čisto razkadili in macesni niso prišli tako do izraza, ampak bilo je vseeno lepo. Pot ni prehuda, je pa bila precej blatna. Najbrž sem pol Viševnika s sabo prinesla v dolino, malo tudi zato ker sem nazaj grede padla, ravno ko sem govorila, da sploh ne drsi haha.1 23 4 5Razgledi so bili čudoviti, bilo je pravo jesensko jutro. 6 7 8 91011Po gozdni meji je pihalo za znoret, ampak ne tako da ne bi zdržale. Kape na glavo in gremo naprej!

121314Na vrhu!

15Na vrhu smo bile med prvimi, malo pomalicale in se poslikale in kar naenkrat je bilo gor milijon ljudi. Od kod so se kar naenkrat vzeli, nam ni bilo jasno, haha. In kar prihajali so in prihajali. Na vrhu sicer ni prav veliko prostora, je pa lušno, razgled je najbrž v sončnem vremenu še lepši. Zdaj že sama od sebe prepoznam Veliki Draški vrh pa Ablanco, Tosc, Triglav, Debelo peč, planino Konjščico. Sem že skoraj prava planinka haha.

16 17 1819Na vrhu smo poiskale še zaklad, razdelile par koščkov jabolk še pticam in jo popihale navzdol. Super je bilo! Peti dvatisočak letos, če mi slučajno uspe še na Stol, Storžič in Begunjščico, bi bilo leto popolno.

20

Advertisements
This entry was posted in Hribi and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to S prijatelji pod macesni – Viševnik

  1. miran pravi:

    Ja, res čist hude fotke! 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s