Okoli Bohinjskega jezera

Sem napisala, da sem nazaj, pa v bistvu nisem bila. Problem je nastal, ker sem bla v zadnjem mesecu bolj kot ne odrezana od računalnika in daljšega dela z njim, no pa tudi aktivna nisem toliko, kot sem bila. Vsakodnevni sprehod okoli polja pač ne ponuja veliko novih stvari za videt. Sem pa eno leto starejša in z diplomo v žepu, tako da moja odsotnost ni bila zaman.

slika 001

Ker mi do hoje v hrib ni več, sem omejena na ravninske podvige. No, težko bi temu rekel podvigi, bolj kakšni upokojenski sprehodki po ravnem. In ker sem že skoraj preseljena na gorenjsko in ker imam očitno kar rada jezera, so moji sprehodi omejeni na jezera. Zadnjič sem imela tako super idejo, da grem okoli Bohinjskega jezera, ker to še nikoli nisem naredila, sem si pa izbrala bolj slab dan za ta podvig, ves čas so me bolj kot sonce spremljali oblaki. Nekje sem prebrala, da za celotno pot okoli potrebuješ dve uri, sama sem si na parkomatu vzela še dodatne pol ure (btw a so lahko parkirnine po gorenjski še dražje?!), pa sem na koncu vseeno praktično laufala zadnjih par kilometrov, da ja slučajno ne bi bil kakšen redar pred mano pri avtu (ker če sem se pa kaj naučila na gorenjskem, je pa to, da so redarji tukaj zelo vestni). Tako da tisti, ki trdi, da rabiš dve uri za okoli, laže.

slika 010slika 009

Bohinjsko jezero je res čudovito. Takole čez teden, ko je malo slabše vreme, je res super. Nikjer nikogar, samo tišina in narava. Imela sem neko super idejo, kaj vse bi lahko poslikala, pa sem kmalu ugotovila, da sem prišla na pot s praktično prazno baterijo tako v svojem nikonu kot na mobitelu kot v powerbanku (kdo ne more?!). Edina polna stvar je bil moj mehur, kar pa je tako stalnica zadnje mesece hehe. Sem pa tako lahko uživala v naravi brez veliko motenj, bom pa vse skupaj še kdaj ponovila. Mogoče le ne poleti, ker me množice ljudi malo odbijajo.

slika 022slika 024slika 041slika 049slika 057slika 070slika 082

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Okoli Bohinjskega jezera

  1. AndrejaA pravi:

    Frue, midva rabiva za naokoli 2 uri 10 min, a je treba res hitro hoditi. Parkiraš pa zastonj v Ukancu pri tistem razpadajočem hotelu, ko je mini igrišče nasproti. 🙂 Čestitke za diplomo!

  2. miran pravi:

    Čestitke!

    Pa res lepe fotke! Še dobro, da ni bilo sonca. 🙂

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s